Vragen?
Bel 035 - 3033 222

Ticketverkoop start op 9 september

Geschreven op:
9/4/2021
Lees verder

Op 11 november 2021 organiseert REBS Makelmania. Hét online event voor alle belangrijke spelers in de makelaardij. Met Makelmania ben je verzekerd van de juiste trends, ontwikkelingen, inzichten, best practices, software tools en connecties waarmee je direct aan de slag kunt voor een mooie toekomst in de nieuwe markt.

 

Grote sprekers en belangrijke thema’s

Makelmania is de enige ontmoetingsplaats voor alle koplopers in de makelaardij. Van makelaars en franchises, tot nieuwbouwspecialisten en techbedrijven. Met (inter)nationale sprekers over leiderschap, sales, klantbeleving, technologie, marketing, ondernemen, innovatie en duurzaamheid. Volg leertracks met interactieve workshops en ontmoet startups met de slimste oplossingen voor jou als specialist. Hier wissel je ideeën uit, maak je nieuwe waardevolle connecties en krijg je innovatieve inzichten voor zakelijke en persoonlijke groei.

 

Start ticketverkoop

Makelmania is een online event waarbij je het programma zelf kunt samenstellen. De ticketverkoop start op 9 september. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Makelmania? Hou de website in de gaten of volg Makelmania op LinkedIn.